ADAU-da növbəti seminar Güldehen Bilgen tərəfindən keçilib

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti (ADAU) və Türkiyənin Ege Universiteti arasında həyata keçirilən beynəlxalq ikili diplom proqramı çərçivəsində ADAU-ya dəvət olunan Ege Universitetinin professor-müəllim heyəti tərəfindən təhsilin keyfiyyətini təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə universitetin fakültələrində seminarlar davam edir.

Növbəti seminar Ege Universitetinin professoru Güldehen Bilgen tərəfindən “Transgenik hayvanlar: ne? nasıl? neden?” mövzusunda təşkil olunub.

Seminarda Zoomühəndislik və Baytarlıq təbabəti fakültələrinin professor-müəllim heyəti, bakalavr və magistr tələbələri iştirak ediblər.

Sonda iştirakçıları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.